Ajankohtaista

Suomen Kennelliiton virallinen käyttäytymisen jalostustarkastus Lahdessa 18-19.09.2021.

Käyttäytymisen jalostustarkistuksen arvioijana Anne Haapakoski ja ohjaajana Kirsi Honkanen. Osallistuvan koiran tulee olla iältään 24kk.

Koiran tulee täyttää Kennelliiton voimassa olevat tunnistusmerkintä- ja rokotusmääräykset. Jalostustarkastuksissa noudatetaan Kennelliiton antidopingsääntöä sekä yleistä jääviyssääntöä.

Ilmoittautumismaksut:
Käyttäytymisen jalostustarkistus
-yhdistyksen jäsenet 65€
-ei jäsen 75€

Ilmoittautuminen viimeistään 06.09.2021, broposti@suomenbroholmeryhdistys.fi

Noudatamme tilaisuudessa korona-ohjeita ja yleisöa ei tilaisuuteen voida ottaa.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Ulkomuodonjalostustarkastus 24.07.2021 Lahdessa

Ulkomuodon tarkastajana toimii ulkomuototuomari Auli Haapiainen-Liikanen.

Osallistuvan koiran tulee olla täyttänyt 18 kk.

Ulkomuodon jalostustarkistus:
-yhdistyksen jäsenet 10€
-ei jäsenet 30€

Ilmoittautuminen 15.07.2021 mennessä osoitteeseen broposti@suomenbroholmeryhdistys.fi

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Hei koiranomistaja,

Uusi käyttäytymistutkimuksemme on etenemässä aineistonkeruusta analysointivaiheeseen. Keräämme aineistoa vielä 7.9. asti, jonka jälkeen aloitamme kertyneen aineiston analysoinnin. Käyttäytymiskyselyyn voi vastata vielä tämän jälkeenkin, mutta nykyisen Suomen Akatemian rahoittaman projektin puitteissa emme enää käsittele 7.9 jälkeen tulleita vastauksia.

Vastattuasi käyttäytymis- ja persoonallisuuskyselyymme, saat koirastasi visuaalisen profiilin, joka kuvaa koirasi käyttäytymistä suhteessa muihin samanrotuisiin ja kaikkiin tietokannan koiriin. Lisäksi saat Faunattaren verkkokauppaan alennuskoodin, joka oikeuttaa 20 % alennukseen koko ostoskorista (minimitilaus 15 euroa) mikäli täytät kaikki kyselyn eri osiot. Vastaathan kaikkiin osioihin, sillä voimme tutkimuksessamme hyödyntää vain tällaiset vastaukset .

Pääset täyttämään käyttäytymis- ja persoonallisuuskyselymme rekisteröitymällä Petsofiin https://petsofi.fi. Lisäämällä sinne koirasi ja klikkaamalla luomaasi koiraa pääset Analyysit-osiossa kohtaan ’Käyttäytyminen ja persoonallisuus’, josta kysely löytyy.

Mikäli sinulla on ongelmia rekisteröitymisessä tai kyselyyn vastaamisessa, otathan yhteyttä Petsofin tekniseen tukeen: https://petsofi.fi/tuki. Tutkimukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse: lohi-kaytostutkimus@helsinki.fi

Ystävällisin terveisin,
Koirien ja kissojen geenitutkimusryhmä